Toimitusehdot

 

 

Lasku toimituksen mukana.
Toimitus
Tarrat toimitetaan postin välityksellä. Poikkeavista toimitustavoista ja kustannuksista sovitaan erikseen.

Palautusoikeus

Tuotteen voi palauttaa 14 vrk kuluessa osoitteella Isokirjain, Rikalankuja 6, 33820 Tampere, jos tuote on alkuperäisessä kunnossa ja sitä ei ole yritetty asentaa. Palautuksesta sovitaan ennakkoon. Mahdollinen maksu palautetaan.

Toiminimi Veneteippejä tuotevastuu

Veneteippejä ei vastaa tuoteen kiinnitysalustalle välittömistä tai välillisistä vaurioista, koska emme voi tietää kiinnitysalustan / maalauksen tekotapaa tai taustan jäädessä teipin irroittamisen jälkeen tummemmaksi, koska ympärillä oleva pinta on saattanut auringon vaikutuksesta vaalentunut tai jäänyt kiiltävämmäksi teipin suojatessa allaolevaa pintaa. Emme myöskään vastaa vahingosta, jos tilaus toimitettiin virheellisin tiedoin.
Teippi tulee kiinnittää huolellisesti ohjeiden mukaan. Emme vastaa kiinnityksessä tapahtuneista virheistä. Isokirjain ei vastaa teipin irtoamisesta teippauksen jälkeen. Irtoamisen syynä on usein likainen alusta tai voimakas vinottainen painepesurin pesusuihku. Käytämme tunnettujen valmistajien pitkäaikaismerkintään tarkoitettuja autoteippejä.

Vääränlainen tilaus. Kiinnityksessä ongelmia.

Kerro harmisi. Korjaustuotteet postimaksun hinnalla. Ei kannata harmitella.

Veneteippejä
Rikalankuja 6
33820 Tampere
0407798567

 

index